Welkom op Budhi.nl!

Allereerst wil ik je van harte welkom heten op het lifestyleplatform Budhi.nl.

Budhi.nl is een lifestyle-platform bedoeld voor iedereen die van een gezonde levensstijl houdt. Het bevorderen van een gezonde levensstijl staat dus centraal.

“Hoe willen wij jou hierbij kunnen helpen?”

Misschien vraag je je af hoe wij jou hierbij willen gaan helpen. Simpelweg door goede informatie te verschaffen aan onze lezers die zij veelal direct in de praktijk kunnen brengen.

Vaak zie je op websites relatief goede informatie, maar ontbreekt de informatie die je nodig hebt om hetgeen je gelezen hebt in het artikel direct in de praktijk te brengen. Dit is gewoonweg zonde!

Het begint namelijk met informeren, maar als de ‘vertaalslag’ naar de praktijk ontbreekt dan zul je moeten gissen hoe je deze toe kunt passen in jouw dagelijks leven.

Juist deze ontevredenheid is de reden van het ontstaan van deze website. Dat kan beter dachten wij!

“Over welke onderwerpen kun je praktijkgerichte informatie verwachten op Budhi.nl?”

De onderwerpen waarover je praktijkgerichte informatie kunt verwachten op dit platform is gevarieerd. Zoals eerder gezegd; het bevorderen van een gezonde levensstijl staat centraal. De artikelen zullen dus grotendeels gerelateerd zijn aan gezondheid. Voorbeelden van onderwerpen zijn;

• Gezonde voeding. Een gezonde voeding is de basis van een gezond lichaam. Je kunt nog zo veel sporten, maar als je voeding niet op orde is dan is de kans dat je sportactiviteiten het gewenste resultaat opleveren vrij klein.  Hierbij kun je onder meer verwachten dat wij jou helpen met informatie over een gezond dieet en welke ‘superfoods’ daar een mooie aanvulling op zijn. De informatie over gezonde voeding zien wij als de basis die je nodig hebt om je gezondheidsdoelstellingen te realiseren.

• Afvallen. Helaas is overgewicht een steeds groter wordend probleem in Nederland. Vorig jaar had volgens het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) 48,7% van de Nederlanders boven de 18 jaar overgewicht. Op een verantwoorde manier afvallen kan dan een oplossing bieden. We zullen je tips geven die je helpen om je metabolisme (stofwisseling) te versnellen. Deze tips in combinatie met een gezonde voeding en voldoende sporten maakt dat je je gewenste gewicht sneller realiseert.

Natuurlijk begrijpen wij ook dat het woord ‘afvallen’ negatief kan klinken. Nogmaals, je vindt hier dan ook geen informatie over crash diëten of soortgelijke diëten waarmee je jezelf uithongert. Enkel informatie die je op een gezonde manier helpt af te vallen.

• Sporten. Voeding is uitermate belangrijk op je gezondheid te verbeteren. Als je sneller een gezond lichaam wilt dan kan ook sporten hier in grote mate een bijdrage aan leveren. De artikelen omtrent sporten zullen er voornamelijk op gericht zijn om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je hebt het immers al druk genoeg.
De sporten waar we op dit platform aandacht aan willen besteden zij niet beperkt tot een bepaald aantal sporten. Zolang deze maar relatief gemakkelijk uit te oefenen zijn en bijdragen aan een gezond leven.

• Yoga. Eén vorm van sport die wij met name toe willen lichten is Yoga. Hierbij willen wij de nadruk leggen op hoe yoga het dagelijks leven voor jou gemakkelijker kan maken. In de basis kun je voorbeelden van oefeningen verwachten. Ook willen wij het psychologische aspect van yoga verder toe lichten.

Waarom wij jou nodig hebben!

Artikelen over bovenstaande onderwerpen willen wij graag met je delen, maar we kunnen het niet alleen! Wij nodigen je graag uit om de informatie die wij verspreiden met anderen te delen. Dit is natuurlijk niet verplicht, hoewel we het zeker waarderen ?.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat Budhi.nl zo veel mogelijk mensen kan helpen met praktijkgerichte informatie. Zo maken we Nederland samen elke dag een stukje gezonder!

Wij willen onze lezers alvast hartelijk danken voor hun bezoek aan ons platform. Hopelijk kunnen wij jou helpen om je gezondheidsdoelstellingen te realiseren. We gaan er in ieder geval ons best voor doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *