Over ons

Leuk dat je een bezoek brengt aan de over ons pagina. Wij van Budhi.nl vinden het erg belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn richting onze lezers. Hopelijk helpt deze pagina daarbij.

Budhi.nl is een lifestyle platform wat zich voornamelijk toespitst op gezondheid. Dit is een vrij uitgebreid onderwerp.

We zijn ons ervan bewust dat we daarom nooit iedere bezoeker kunnen voorzien van de voor hem of haar meest relevante gezondheidsinformatie.

De informatie op deze site varieert van; sport tot meditatie. De bedoeling hiervan is om Nederland een stukje gezonder te maken. De artikelen bestaan uit een mix van fysieke en mentale gezondheids gerelateerde onderwerpen.

De informatie op dit platform is zo praktijkgericht mogelijk. Hiermee proberen we niet alleen te informeren, maar ook te adviseren. Dit doen wij echter vanuit een ‘entertainment-oogpunt’. Lees hier meer over in de onderstaande disclaimer.

Disclaimer

De adviezen op deze site enkel bedoeld voor ‘entertainment’ doeleinden en niet als professioneel advies. De informatie op ons platform is niet beoordeeld of geschreven door een medisch professional. Gebruik van de informatie is op eigen risico. Het is dus geen medisch advies.

Ga voor informatie over gezondheidsklachten altijd naar een daarvoor bevoegde specialist.

De informatie op het platform wordt zoveel mogelijk onderbouwd door relevante bronnen. Ook wordt er, wanneer gepast, geschreven vanuit eigen ervaring. Wij zullen altijd proberen om de informatie op de site correct mogelijk weer te geven.

Mocht je vragen hebben over informatie op ons platform vul dan het contactformulier in op de contactpagina:

www.budhi.nl/contact

Wij zullen echter nooit helpen met medische gerelateerde vragen, aangezien wij hier niet bevoegd voor zijn. Wij vertrouwen erop dat jij dit begrijpt!

Wij wensen jou alvast veel plezier met het lezen van onze artikelen. Hopelijk heb je iets aan de informatie op onze site!